Vintersuppeopskrifter, som Viva-teamet sværger til

Ærtesuppe med skinke
“Min svigermor Robin laver en fantastisk skinke- og ærtesuppe, som vi ofte tager med hjem og opbevarer i fryseren til solide vinterretter. alt fra rodfrugter (kartofler, gulerødder, kumara) til porrer, før de koges i en slowcooker i 12 timer. Store grøntsager kan blandes sammen og skindet fjernes fra skinken inden servering med en skive sprødt brød.” Rebecca Barry Hill, forfatter

MERE SUPPE: Vi kalder denne beroligende suppeopskrift “Grøn godhed”

Suppe fra køleskabet
“Mit køleskab skulle filmes i en episode Kører; fuld af rester af proteiner og forportioneret kød, det meste af indholdet er suppe. Dette beredskab har vist sig at være praktisk gang på gang, uanset om det er efter en lang dag på arbejde (senere henter jeg noget surdej eller baguette på forhånd på vej til kontoret til middag) eller et pludseligt behov for isolation – suppe til frokost . Gemme. Der er græskar, rødbeder og ribollita, men det er rækken af ​​grønne mystiske supper, der fylder mest. Jeg laver den, når der er grøntsager, der har brug for opmærksomhed, eller jeg tror, ​​jeg har brug for klorofyl, og den er ekstremt alsidig. Jeg bruger, hvad jeg har (nogle gange bare grønkål, ærter og kartofler), men nedenfor er en grov guide.

“Svits løg og hvidløg ved middel varme i olivenolie, indtil det er blødt, og tilsæt derefter lidt salt og peber. Hak alle grøntsager groft. Tilføj stærkere grøntsager (som kartofler eller broccoli) til gryden. Tilsæt bouillon og lad det simre til de er bløde. . Tilsæt bladgrønt og lad det simre lidt mere, så de bliver bløde i stedet for triste. Tilsæt grønt og frosne ærter i cirka et minut.”

“Sluk for varmen og lad det køle lidt af, og purér det derefter med en stavblender (jeg brænder mig altid). Tilføj nogle pesto, hvis du har det, eller nogle gange tilføjer jeg nogle krydderurter, olivenolie og citron og tilføjer det til suppen for den sidste opblomstring (og et strejf af krydderi). Fordel mellem tallerkner, tilsæt lidt fetaost (eller gedeost, parmesan virker også) eller yoghurt og en knivspids lime. Tilsæt lidt olivenolie, salt og peber. Server med masser af smurte dyppeperler.” Emma Gleason, kommerciel redaktør

MERE SUPPE: Opskrift på gulerodssuppe og osteboller

Suppe med nødder, gulerødder og kumara
“En fantastisk vintervarmende drik, der er nem at lave til kølige hverdagsaftener, lys i farverne og fyldt med vitaminer og næringsstoffer. Rist en græskarhalvdel med nødder, to appelsincumar og en gulerod med salt, peber og paprika. Bland med olivenolie og smid i ovnen ved højeste varme (220C).Svits løget med en skefuld hvidløg.mos til den ønskede klumphed. .” Annabelle Dixon, modeassistent

Nøddesuppe. Foto / Babis Martens

Græskarsuppe
“Min mor laver en meget simpel græskarsuppe, men den vækker minder om at nyde en tallerken en stormfuld vinternat, da jeg boede hjemme. kommen, som blandes til en jævn puré, og derefter hældes på tallerkener og serveres med sprød surdej. Fantastiske.” — Ash Cometty, skønhedsredaktør

MERE SUPPE: Opskrift på hjertelig kylling og grøntsagssuppe

Langsom kyllingesuppe
“Om denne tid af året er mine madlavningsevner reduceret til at dreje dysen på slowcookeren. Supper er gode til dette, og jeg prøver at kopiere den klassiske kyllingesuppe, min bedstemor plejede at lave. kylling fra supermarkedet, og jeg skærer kødet med mine hænder i stykker, og sender det derefter til slow cookeren nogle gange tilføjer jeg et kyllingelår, da knoglen giver en dejlig bouillon her. Så tilsætter jeg hakkede løg, hakket hvidløg, hakket selleri, hakkede gulerødder, hakkede porrer, cirka 5 hakkede cherrytomater eller almindelige tomater, to liter hønsefond, citronsaft, et halvt glas vand, og tænder så langsomt for tilbehøret. Glem det.”

”Efter arbejde kommer jeg hjem, og huset dufter fantastisk. Afslut med lidt hakket persille og server selvfølgelig med en smøragtig baguette. med ramen nudler og en dråbe Worcestershire sauce.” — Dan Ahwa, mode- og kreativ direktør

Leave a Comment

Your email address will not be published.