Verden Ifølge Scott: Jeg er så bagt! |

Min kone og jeg kører aldrig forbi et bagesalg uden at stoppe. Jeg ved, at familier har regler, men sådan er loven.

Nogle af de mest kreative køremanøvrer, jeg nogensinde har haft, var, da jeg kørte tilbage til et bageudsalg.

Kender du historien, din tante fortæller ved familiesammenkomster om en fyr, der kørte ned ad fortovet, og hun sprang af vejen et splitsekund, før hun blev ramt, for så at se ham parkere uden for kirken? Hej!

Spændingen ved at gå i kirke og møde fire blåhårede damer ved et bord fyldt med kager kan kun sammenlignes med… ah, jeg vender tilbage til dig om dette.

Du føler, at du er i en virtuel udstilling af Smithsonian Institution, hvor du er vendt tilbage til fortiden. Duften af ​​dine bedsteforældres hus bliver levende. Opskrifter fra år siden, før der var blåbær.

Som den, vi var i York, Maine, hvor en af ​​de søde gamle damer, Myrtle, mindede om sin affære med Lincoln.

Det ældre sæt elsker mine vittigheder. Jeg venter på det uundgåelige øjeblik, hvor de spørger, om der er andet, de kan gøre for mig, og jeg siger “tag venligst min kone”, og de griner, og min kone stønner, og jeg lever mit bedste liv.

Jeg har altid ønsket at være rig nok til at gå ind i en bar fuld af mennesker og råbe: “Lad os drikke til alle mine venner!” De klapper, og jeg bliver løftet op på skuldrene af de besøgende og ført gennem landsbyen, hvor hvert barn, der bliver født i det næste århundrede, hedder Scott, åh, og også hundene.

Ulempen er, at jeg godt kan lide at gå ind og købe alt det efterladte på bordet.

Priserne kender jeg selvfølgelig godt. En ziplock-pose med fem chokoladekager, så gode, at de får en halt mand til at gå igen? 75 øre. Kan denne friske æbletærte give dig en funklende personlighed? 1,50 USD Mine samlede gevinster er $11,25. Her er 12 dollars. Gem ændringen og brug det ekstra til at tilføje en fløj til kirken. Den anden gruppe fniser. Dræb, ikke?

Damerne gider ikke, når jeg køber alt, da de altid bemærker, at nu hvor alt slik er solgt, kan de få en cocktail. Det er et bagesalg inde i en joke. De er allerede oplyst.

Ikke alle bagesalg er et besøg på Mayberry. Hvad med et skolebageudsalg?

I disse folkeskolegymnastik er Rice Krispies-godbidder altid hovednavnene. En dag kom mine drenge hjem med en tallerken med dem, og jeg brugte dem som svampe.

Hvem vælger frivilligt Rice Krispies frem for Tollhouse? Glem mættet fedt og majssirup, dette er en af ​​de største diætforbrydelser begået af børn i dag.

Selvfølgelig røg vores mødre i disse dage vores yndlingsskorstene under graviditeten og endnu mere, da vi blev født. De slugte piller som M&M’s og forlod huset om natten til broen med en frossen middag på disken og instruktioner om at “ikke brænde huset ned.”

Men de skubbede aldrig en klistret klump savsmuld ned i halsen på os og kaldte det en snack. Dette beviser, at vi ikke udvikler os som en civilisation.

Du kan altid mærke den voksende konkurrence mellem mødre ved skolens bagesalg. Der vil uundgåeligt være nogle mor, der reklamerer for dyre cookies som sine egne. Hej, Sarahs mor? Riv “Cookies by Glenda”-mærkatet af næste gang.

Og jeg er ligeglad med, at Emmas mor, der bagte æblebrød, gjorde dig uvenner på Facebook. Det, der bekymrer mig, er prisskiltet på $76,95.

Endnu mere irriterende er bagesalget for at samle penge ind til sportsrejser. Titlen er en indtørret kage. Hvad er den eneste type.

Ved Jessicas mors bord sælger de nogle obskure ting lavet uden smør, hvede, æg, nødder, sukker, mejeriprodukter, salt eller mel. At spise disse smagløse tofu-baserede grusomheder bekæmper alle allergier, ægte og indbildte. Jeg vil hellere blive stukket med en epipen.

Overskuddet vil blive brugt til at købe en luksusbus og værelser på et Marriott-hotel. Vi rejste på kalechen på vores fars stationcar og slog lejr ved siden af ​​vejen, og vi kunne stadig sparke dig i ethvert spil, vi spillede. Bare vær som alle andre og lav en GoFundMe-side, så forældre kan hade dem, der ikke har givet nok.

Vi mangler lige nu farligt lavt bagværk i vores hus. Min kone er bekymret over, at mange ældre mennesker er gået bort, og salg af kirkebag kan være en saga blot. Jeg beder ikke. Fordi jeg kløede efter at fortælle damerne om dengang præsten, rabbineren og donuten fra Pillsbury gik til bageudsalg.

Scott Kerman – indfødt Methuen og vært for Grandstanders Live! Scott kan kontaktes på [email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published.