Opskrifter på lækre og sunde supper og gryderetter

Mine foretrukne rigtige sunde madsupper og gryderetter til travle familier kan findes nedenfor. Alle opskrifter er kornfri, mælkefri og børnevenlige. Har du brug for hjælp til at planlægge et måltid? Brug min madplanlægningsservice!

Cajun Gumbolaya

Cajun Gumbalaya (også stavet Gumbolaya), med nogle Louisiana-rødder, er en familiefavorit. Den kombinerer smagen af ​​gumbo og jambalaya for at skabe en meget smagfuld opskrift. Som man siger: “Laissez les bons temps rouler” (Lad de gode tider gå!). Hvad er Humbalaya? Jeg har også altid været noget af en regelbrud, så mens gumbo…

Læs mereOpskrift Cajun Gumbolai

Har du nogensinde hørt ordsproget, “En skål hvidløgssuppe om dagen vil forhindre dig i at skulle til lægen”? Okay, måske ikke helt rigtigt, men i min bog er denne hvidløgssuppe et tilfælde, hvor godt helbred og god smag hænger sammen! Hvidløg er et vidunderligt krydderi og madlavningsingrediens, som jeg altid har i mit køkken i…

Læs mereOpskrift på beroligende ristet hvidløgssuppe
hjemmelavet mexicansk kyllingesuppe opskrift

Der er ikke noget, jeg elsker mere end suppe på en kold aften! Denne kyllingetacosuppe er den perfekte måde at blande tingene på, når du har brug for en pause fra din tirsdagstaco-aftensrutine, og bonussen er, at det meste af det kan tages fra dit spisekammer og fryser til en hurtig nødsnack, men alligevel…

Læs mereKylling Tacosuppe (Slow Cooker og Hurtigkoger muligheder)

Folk, der er dårlige til at spise rigtig mad, undrer sig ofte over, hvordan det er muligt at lave alle måltiderne derhjemme, hvis man har en travl familie. Jeg laver de fleste af mine måltider derhjemme og føler mig ikke overanstrengt. Årsagen er, at jeg altid leder efter enkle en-gryde måltider, som jeg kan tilberede hurtigt. Denne tomat…

Læs mereTomat- og kålsuppe i en gryde

Leder du efter en festlig frokost på St. Patrick’s Day efter en sundere shamrockcocktail til morgenmad? Jeg har en løsning til dig! Jeg elsker at spise sæsonbestemt, når jeg kan, og denne suppe udnytter det perfekt. Den gør god brug af forårsfavoritter som porrer, asparges, artiskokker og spinat. Det er også behageligt cremet, men alligevel overraskende let. Hvad…

Læs mereCremet forårsgrøn suppe

Åh, hønsebouillon… det kaldes mad for sjælen, og det vil helt sikkert glæde på en kold vinterdag eller i dårligt vejr. Jeg elsker også at lave denne kyllingesuppe (og andre supper) om vinteren for at tilføje noget hjemmelavet knoglebouillon til min kost. Det virker endda…

Læs mereBedste kylling grøntsagssuppe opskrift (+ variationer)

Supper skal være en af ​​mine yndlingsretter. De falder ind under denne vidunderlige one pot food kategori – proteiner, grøntsager, alt hvad du behøver i en skål. Sandt nok virker de ikke altid hele året rundt (ingen vil spise en skål dampende mulligatonisuppe i august), men i flere sæsoner …

Læs mereZuppa Toscana sød kartoffelsuppe

Jeg elsker et solidt måltid i én gryde, og suppe er et godt sted at pakke en bred vifte af farverige grøntsager. Denne fyldige grøntsagssuppe med italiensk pølse er en dejlig afveksling fra det sædvanlige, og jeg tilbereder den, når vejret er køligt nok. Mål for i år: Frys min zucchini (som…

Læs mereHjertelig italiensk suppe med pølse og grøntsager (One Pot-opskrift)

Jeg plejede at nyde at lave kartoffelsuppe, muslingesuppe og andre kartoffelsupper og gryderetter. Nu hvor vi ikke spiser hvide kartofler så tit, har jeg ikke lavet en i årevis. Jeg fandt min gamle opskrift på kartoffelsuppe, mens jeg ryddede ud i mine skabe og besluttede at prøve den søde kartoffel-version i stedet for. …

Læs mereOpskrift på sød kartoffelsuppe

Min familie elsker indisk mad, så jeg leder altid efter sunde indiske opskrifter at prøve derhjemme. Denne mulligatonisuppeopskrift er blevet en af ​​vores favoritter. Det er så nemt at lave, men giver en masse smag. Hvad er indisk Mulligatonisuppe? Mulligatoni suppe er en indisk suppe, der blev populær i England under den britiske…

Læs mereIndisk Mulligatonisuppe (glutenfri, mælkeprodukter valgfri)

Jeg er en stor suppe elsker. Det er nemt at forberede, nemt at fryse til senere og et sundt valg. Min familie elsker også sydvestlige og mexicanske smage, så jeg lavede denne kyllingetortillasuppe for at bringe dem sammen. Sund kylling nudelsuppe Jeg tager altid gamle yndlingsopskrifter og gør dem sundere. …

Læs mereKyllingetortillasuppe er en børnefavorit!
Thai kokossuppe

Supper og gryderetter er gode valg til kølige aftener eller eftermiddage, når du har lyst til noget solidt at varme dig op. De er også nemme at lave og fyldt med næringsstoffer, hvilket gør dem til et af mine yndlingsmåltider til travle aftener. Tom Kha Gai Sund opskrift Thai mad er generelt ret sundt …

Læs mereTom Kha Gai (thailandsk kokossuppe)
Enkel mælkefri kornfri tomatsuppe

Jeg elsker tilgangen til suppevejr i vores hus, når Instant Pot begynder at leve på disken, og alle yndlingsprodukterne til komfort i koldt vejr begynder at rotere. Faktisk var tomatsuppe en af ​​mine yndlingssupper, før jeg gik over til en helkost. Nu tror jeg ikke, jeg kan spise dåsemad…

Læs mereNem tomatsuppe opskrift (komfur eller instant pot)

Nogle gange, når vejret er køligt, eller du bare føler dig utryg, er der intet bedre end varm bouillonsuppe. Denne misosuppe kombinerer næringsrig knoglebouillon med misos probiotiske egenskaber. Du får også fordelene ved vitaminer og mineraler fra grøntsager. Lav et stort måltid for hele familien eller bare…

Læs mereNem opskrift på misosuppe (med grøntsager)

Jeg er glad for at kunne rapportere, at mine måltidsplanlægning og madlavningsevner er blevet meget bedre i årene efter college. Dengang bestod de fleste måltider af at hente mad fra food courten på campus. Heldigvis havde de en ordentlig salatbar og noget sushi, ellers ved jeg ikke om jeg overhovedet ville have spist mange grøntsager! …

Læs mereNem opskrift på æggesuppe

Suppen er så god! Det jeg bedst kan lide ved suppe er, at det ikke kun er sund mad, men også nærende. Suppe indeholder sundt protein og kollagen fra bouillonen (hvis lavet af kød) og er generelt en nem måde at få masser af antioxidantrige grøntsager i din kost. Denne broccoli og cheddar suppe…

Læs mereBroccoli og cheddar flødesuppe
okse bourgogne

Efter min mand og jeg så Julie og Julie (god film!), begyndte jeg at lave fransk madlavning. Boeuf Bourguignon (også kendt som beef bourguignon) var allerede ret sund til at starte med, og jeg kunne lave den med ingredienser, jeg allerede havde ved hånden. Det er virkelig alt, det skal være…

Læs mereNem Boeuf Bourguignon (Beef Bourguignon) opskrift
Thanksgiving kalkunsuppe

Afhængigt af dine familietraditioner tager dagen efter Thanksgiving normalt to former: en hel dags shopping på Black Friday eller (hvad vi laver) en dag med ultra-afslapning og absolut ingen madlavning! Thanksgiving-rester er lækre første gang, men mindre fristende til et tredje eller fjerde måltid i træk. Denne hjemmelavede kalkunrester…

Læs mereLet kalkunsuppe
hjemmelavet græskarsuppe opskrift

Årstiden… i hvert fald for græskarret! Græskartærte, græskarbrød, græskarlatte og mere er overalt på denne tid af året. Nogle af os elsker det, og nogle af os hader det… men jeg er helt i kærlighedslejren! Denne græskarsuppeopskrift lavet fra bunden er et hurtigt og mættende efterårsmåltid. En ekstra bonus… i…

Læs mereGræskarsuppe derhjemme er efterårets favorit!

Som barn elskede jeg fransk løgsuppe lavet med tørrede suppeposer (jeg laver nu det samme sammenkogt derhjemme med rigtige madingredienser). Nu serverer jeg gerne en stor gryde hjemmelavet suppe til aftensmad. En pandemad er altid meget praktisk og giver gode rester. Og supper opfylder som regel også kravene til en sund kost. …

Læs mereAutentisk fransk løgsuppe
chili opskrift uden bønner

Denne hurtige bønnefri chili-opskrift er et nemt og tilfredsstillende måltid på en kølig dag. Det kan laves så krydret (eller ej), som du har lyst, og selv børn vil spise det. Vi plejer at undgå lektiner, så jeg tilbereder chili uden bønner. Prøv det og fortæl mig, hvordan du kan lide det…

Læs mereBønnefri chili opskrift (Paleo og Keto egnet)
Pho-opskrift på Instant Pot

Jeg er ikke ekspert i vietnamesisk mad, men jeg er stor fan af det. Faktisk er det at smage på retter fra andre kulturer, hvad vi elsker at gøre for at diversificere vores kost. Da vi opdagede pho, vidste vi, at vi havde en ny familiefavorit i vores hænder. På trods af det korte navn har pho en masse smag…

Læs mereHjemmelavet pho med Zoodles (fastfood mulighed)
Sådan laver du Bielers grøntsagsbouillon - til afgiftning og rensning

Flere gange om året, når børnene vokser op eller årstiderne skifter (hvilket er uundgåeligt), må jeg kravle op i den mørke afgrund på vores loftsrum for at finde de næste tøjstørrelser til deres kapselgarderobe. To timer senere har de alle fået deres nye (brugte) skabe pænt anrettet og jeg nyser som en sindssyg. …

Læs mereBieler grøntsagsbouillon opskrift (til detox og rensning)
Sådan gør du en sundere svampecremesuppe

Cremet svampesuppe er en almindelig ingrediens i opskrifter, når køligere vejr nærmer sig. Denne sunde komfortmad på en tallerken fortjener sin plads sammen med gryderetter (som min yndlingsgryde med grønne bønner), supper og årstidens gryderetter. Holder en ægte creme af svampesuppe? Desværre er de fleste butikskøbte fløde…

Læs mereHjemmelavet svampesuppe

Leave a Comment

Your email address will not be published.