Lovinas datter deler ud af sin oplevelse

I dag skal jeg (Lovinas datter) skrive en klumme for min mor. Jeg kan godt lide at skrive, og hun holder gerne en pause fra at skrive fra tid til anden. Hvordan har du det?

Vi holder gudstjeneste om en måned, så det er tid til at starte forårsrengøringen inden da. Det er tirsdag aften og jeg overvejer at gøre mit soveværelse rent fra top til bund. Jeg tænker selvfølgelig kun på det. Jeg vil nok ikke være motiveret til at gøre dette i en uge endnu. Eller måske slet ikke, hvilket ville være mere realistisk.


For et par uger siden gik jeg for at åbne gardinet i mit soveværelse og så en edderkop sidde lige bag gardinet. Jeg sprang tilbage og besluttede at lade gardinet være lukket, fordi jeg ikke havde modet til at komme så tæt på edderkoppen. Sløret er lukket den dag i dag, og vil sandsynligvis forblive det i al evighed.

Et par dage efter det så jeg den samme edderkop sidde foran min kommode nær det samme vindue, og trådte næsten på den. Jeg er ikke sikker på, om det er den samme edderkop eller måske den andens søster. Måske skulle jeg have spurgt.

Til sidst råbte jeg til min bror Joseph om at komme til undsætning og dræbe ham, mens jeg stod på den modsatte side af rummet. Han var for langsom; edderkoppen kravlede ind under kommoden, så jeg fik Joseph til at flytte kommoden frem og tilbage for at finde den, men den var ingen steder at finde.

Så nu undgår jeg dette hjørne af mit værelse, og det er meget ubehageligt og ubehageligt. Det lader til, at jeg ikke er den største fan af edderkopper. Jeg ved, at nogle mennesker har edderkopper som kæledyr, men det kunne aldrig være mig. Forestil dig, hvor tragisk det ville være, hvis jeg ved et uheld brød mit kæledyr (eller måske ikke så ved et uheld).

Jeg overnattede hos min søster Loretta den anden dag og måtte bruge badeværelset hele natten. Kort sagt, en mus kravlede ud under en bunke tøj og løb rundt på badeværelset i cirkler og forsøgte at finde en vej ud. Jeg løb også rundt på badeværelset i cirkler og forsøgte at holde mig væk fra musen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.