Kilwins Ice Cream and Chocolate Shop er den sødeste afslutning på semesteret – The Cavalier Daily

Med den øgede stress fra den kommende finale har vi alle brug for en pause. Mit forslag er at tage et par timer væk fra dit skrivebøger, koffein og Clemons-bibliotek og tjekke Kilwins ud. Især hvis du er en sød elev som mig, vil denne is- og chokoladebutik garanteret forsøde din gymnasiesæson.

I 1947Don og Kathy Kilvin grundlagde Kilwins i Petoskey, Michigan. Virksomheden udvidede til sidst til et Charlottesville-kontor i Downtown Mall, som tilbyder et varmt og indbydende miljø, måske takket være bidragene fra ejerne Kip Pastermak og Jessica Postlethwaite Pastermak. lokale Charlottesville familie. På dem facebook sidePastermacs eksemplificerer deres familieorienterede forretningskultur, som hjælper med at opretholde Kilvins hjemlige atmosfære i Charlottesville.

Selvom virksomheden startede som et bageri, kommer kunder i dag til Kilwins for at nyde lækker is. Denne is er lavet vha traditionel firmaopskriftfranchise fra Petoskey, Michigan.

Med mit første skridt ind i det charmerende interiør blev jeg bogstaveligt talt et barn i en slikbutik omgivet af kandiserede æbler, karamelpopcorn, trøfler, chokoladeovertrukne rice crispies og kringler, fudge og selvfølgelig is. Efter at have beundret de uendelige muligheder og fået anbefalinger fra det venlige personale, besluttede jeg at bestille en portion Kilwins Tracks.

Kilwins Tracks er ifølge en af ​​medarbejderne meget populær blandt kunderne, og efter blot at have taget én bid, forstod jeg hvorfor. Isen var cremet, rig og, kort sagt, lækker, parret en vaniljebund med miniature-jordnøddesmørtrøfler og stykker chokoladefudge. I bund og grund har dette forvandlet den berømte Kilwin-is og slik til ét perfekt produkt. At gå gennem indkøbscentret i centrum, mens jeg nyder mit udvalg af Kilwins Tracks, var den perfekte måde at slappe af og nyde en solrig fredag ​​eftermiddag.

Mens isen bestemt fyldte op af sig selv, var det fremvisningen af ​​chokolade ved siden af ​​kasseapparatet, der fangede mit øje. Jeg kunne bare ikke tage afsted uden at bestille et ikke-isprodukt. Det var svært at indsnævre mine muligheder, men til sidst slog jeg mig ned på Mackinac Island-fudge, specifikt henholdsvis Sea Salt Caramel og Chocolate Peanut Butter. Begge var utroligt rige, tykke og glatte, men havsalt karamel fudge var min favorit. Den tykke karamel stod i perfekt kontrast til den saftige chokolade og byder på en klassisk kombination af salt og sødt.

Jordnøddesmør chokolade fudge var ikke så imponerende efter min mening. Som en stor fan af nøddesmør var jeg skuffet over det svage forhold mellem chokolade og jordnøddesmør. Kilwins tilbyder dog en jordnøddesmørfudge, der ikke indeholder chokolade. På min næste tur agter jeg at bestille denne smag for at tilfredsstille min trang til jordnøddesmør.

En ulempe ved denne butik er de høje priser, især sammenlignet med Kap, et andet populært issted i Downtown Mall. For eksempel koster to portioner is omkring $8 hos Kilwins og kun $5,30 hos Chaps. De højere priser kompenserer dog for de kortere ventetider. I modsætning til Chaps tilbyder Kilwins bekvemmelighed og hurtighed, hvilket gør dem perfekte til en hurtig udflugt i en kaotisk sidste sæson.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale at få en gruppe venner ud på en løbetur i Kilvins inden semesterets afslutning. Åbent fra kl. Selvom du ikke er i humør til is, er der masser af andre muligheder for at tilfredsstille din søde tand.

Leave a Comment

Your email address will not be published.