Grave: Spis dine egne desserter | Mening

Det hele startede med en landsdækkende COVID-19-lockdown i foråret 2020, og det er en af ​​de få resteffekter af oplevelsen, der ikke fristede mig til at søge intensiv elektrochokterapi.

Du tror måske, at jeg fandt en fornyet følelse af enhed med min kone og tre teenagedøtre, som jeg formåede at bo sammen med i ugevis uden at brænde mit hår eller ride nøgen ned ad gaden. (Jeg blev i mine bukser.) Eller måske antyder du, at jeg har fået en ny forståelse for de enkle ting i livet, som gode bøger, friluftsliv og en underjordisk overlevelsesbunker fyldt helt med toiletpapir.

Mens familiesammenhold og hamstring af papirprodukter til hjemmet bestemt tiltrak opmærksomhed under karantænen, udviklede jeg en passion for noget andet, der havde en lige så dyb indvirkning på mit mentale helbred, nemlig dessert.

Fordi jeg ville holde mig væk fra min familie og ikke være med i en af ​​mine døtres TikTok-videoer, brugte jeg meget tid alene i køkkenet (ikke bare i al hemmelighed at spise spejderkager en plastikpose ad gangen). Jeg besluttede, at det var tid til at lære at lave hjemmelavede godbidder, der kan løfte alles humør og kolesteroltal.

Siden da har jeg mestret adskillige opskrifter med højt indhold af kulhydrater, natrium og andre ingredienser, der gør det værd at spise et måltid. Jeg har endda for nylig købt mig et forklæde – sort, for at foregive at være en pioner. og Batman på samme tid.

Min personlige favorit er den gammeldags bananbuddingopskrift, min bedstemor plejede at lave til familiens glæde og på bekostning af vores bælter. Jeg lærte, at hemmeligheden bag en fantastisk bananbudding er hjemmelavet vaniljecreme, ikke en instant budding-blanding af dårlig kvalitet, der er klar. Det er dog vigtigt at huske, at cremecreme af høj kvalitet kræver konstant omrøring af blandingen ved lav varme længe nok til at få dig til at fortryde bare at bruge den forbandede instant buddingblanding ud af æsken.

Desværre har landet for nylig oplevet mangel på en vigtig bananbuddingingrediens, Nabiscos ikoniske Nilla Wafers, som jeg er sikker på, at Vladimir Putin er skyld i. Han forstår åbenbart ikke sammenhængen mellem småkager med kunstig smag og verdensfred.

Når jeg ikke kan finde Nilla Wafers moderåre hos Walmart, skifter jeg ofte til chokoladekage, som min kone og døtre især godt kan lide. Faktisk beskylder de mig ofte for at ødelægge dem, men sandheden er, at jeg bare ikke kan komme i tanke om et måltid, der ikke ender med en undskyldning for at sprøjte pisket topping lige ind i min mund.

At lave chokoladekage fra bunden kræver selvfølgelig en nøjagtig måling af Hersheys usødede kakaopulver. Da jeg var dreng, husker jeg, at jeg brød ind i min bedstemors spisekammer og tog en bid af en generøs ske, hvis bitre resultat var som den pludselige opdagelse af, at julemanden ikke eksisterede. (Men da det er ægte, og jeg lærte at lave en kage, er det okay nu.)

At lave hjemmelavede desserter har åbnet en helt ny verden af ​​usunde lækkerier for mig og min familie. Og selvom min kage nogle gange synker, eller min budding ikke sætter sig, finder jeg altid styrken, trods frustrationen, til selv at spise det hele – for min mentale sundhed… og verdensfredens skyld.

– Jace Graves, bosiddende i Longview, klummeskribent for avissyndikatet Cagle Cartoons og regelmæssig bidragyder til News-Journal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.