Fem opskrifter på alle rester af skinke – tvillingebyer

Jeg ville gerne have en god skinke til påske, men den lokale røgede skinke, jeg ledte efter, var ikke lille.

Selv en halv skinke vejede næsten 8 pund, hvilket er meget, selv for vores familie på fem.

Efter at have lavet et perfekt eksempel på vores pillegrill, har jeg over halvdelen tilbage, og de fleste af min familie kan ikke lide rester.

I stedet for at smide det i fryseren og glemme det, tog jeg det som en udfordring. Jeg planlagde en uge med middage med rester af skinke og fortalte ikke mine børn, hvad jeg lavede.

Jeg plejer at lave ærtesuppe med rester af skinke, som min mand og jeg elsker, men som oftest bliver mødt med inderlige “ah”‘er fra børnene, så hvor meget jeg elsker det, har jeg besluttet at droppe det i år af interesse af efterladt videnskab.

Skinke er det perfekte medium til dette eksperiment, fordi konservering forlænger holdbarheden (når den er korrekt nedkølet) med et par dage sammenlignet med andre udskæringer af kød.

I den ugentlige madplan listede jeg vores måltider som følger: gryderet, cordon bleu kyllingesuppe, ananas stegt ris og primavera pasta. Ikke et ord om skinke.

Fordi hver af de opskrifter, jeg planlagde, brugte skinke i tern, skar vi skinken i små stykker lige efter påskemiddagen. På den måde kunne jeg bare snuppe en kop eller to til det, jeg lavede den aften.

For at være ærlig er ugen gået så glat (og ungerne har ikke rigtig brokket sig), at jeg overvejer at lave kæmpe skinke oftere.

MED CREMET SKINKE PRIMAVERA PASTA

Serverer 6 generøst

Mine børn elsker alfredo – jeg er ikke fan, medmindre der er mange grøntsager i. Det var et godt kompromis. Vi kunne alle godt lide det.

 • 16 ounce tørret spaghetti
 • 1/2 kop (1 pakke) usaltet smør
 • 1/3 kop mel
 • 3 fed hvidløg, hakket
 • 2 kopper lav-natrium kylling bouillon eller hjemmelavet kylling bouillon
 • 1 kop halveret
 • 1 kop fintrevet parmesanost, plus mere til pynt
 • 1 tsk friske timianblade, hakket
 • 1 pund asparges, enderne trimmet og skåret i 2,5 cm stykker
 • 2 kopper frosne ærter
 • 2 kopper skinke i tern
 • Salt og friskkværnet sort peber efter smag
 • Friske basilikumblade, skåret i tynde skiver, til pynt

I en stor gryde med saltet kogende vand koges pasta efter anvisningen på pakken. To minutter før pastaen er klar tilsættes aspargesene til det kogende vand med pastaen. Dræne.

I mellemtiden laver du saucen. Smelt smør ved middel varme i en stor stegepande med høje sider. Tilsæt hvidløg og kog i 30 sekunder eller indtil dufter. Tilsæt mel og timian og rør indtil blandingen er lysebrun i farven. Tilsæt hønsebouillon og pisk konstant, indtil det er helt blandet. Tilsæt halv og halv og parmesan og pisk indtil glat. Tilsæt mere hønsebouillon, hvis du synes, den er for tyk. Tilsæt salt og peber efter smag. Drej brænderen til minimum.

Tilsæt ærter, skinke, spaghetti og asparges til gryden og vend forsigtigt med en tang, indtil det lige er blandet. Tallerken og top med mere parmesan og basilikum. Server straks.

STEGT RIS MED SKINKE OG ANANAS

Stegte ris med skinke og ananas, lavet af rester af skinke. (Jess Fleming/Pioneer Press)

Serverer 6 generøst

Taget fra delicious.co

Jeg tror, ​​det var alles favorit i ugen. Jeg tilføjede noget japansk BBQ-sauce, som du kan finde i den internationale købmandsafdeling i mange købmandsforretninger, og nogle voksne sriracha.

 • 2 tsk olie
 • 1/2 kop hakket løg
 • 2 fed hvidløg, hakket
 • 1 kop gulerødder i tern
 • 1 kop peberfrugt, skåret i tern
 • 1 kop frosne ærter
 • 1 kop skinke i tern
 • 3 æg, pisket
 • 4 kopper brune ris, kogte
 • 3 spsk sojasovs
 • 2 tsk chili hvidløg sauce
 • peber efter smag
 • 1 1/2 dl ananas i tern
 • 1 grønt løg, skåret i tynde skiver, valgfrit, til pynt
 • Sriracha og japansk BBQ-sauce, valgfri, til drypning

I en wok eller dyb pande, opvarm olien over høj varme og sauter løg, hvidløg, gulerod, peberfrugt og skinke, indtil løget er gennemsigtigt og skinken er let brunet. Flyt al kogt skinke og grøntsager til siden af ​​gryden.

Pisk æggene og hæld i den rensede halvdel af gryden. Pisk æggene og bland med resten af ​​grøntsagerne.

Tilsæt ris, sojasauce, peberfrugt, ærter, hvidløg chilisauce og ananas. Bland det godt sammen og lad risene koge til de er let sprøde.

Anret på et fad og pynt med grønne løg, barbecuesauce og/eller sriracha.

KYLLINGESUPPE CORDON BLÅ

Cordon bleu kyllingesuppe lavet med rester af skinke.
Cordon bleu kyllingesuppe lavet med rester af skinke. (Jess Fleming/Pioneer Press)

4 portioner

Taget fra Pioneerwoman.com

Jeg kan varmt anbefale at lave dine egne croutoner til denne meget solide og meget beroligende suppe. Skær brødet i den ønskede størrelse, dryp med olivenolie, krydr med salt, peber og hvad der ellers flyder på din båd – generelt hvidløgspulver for mig – og bag ved 375°C, indtil det er sprødt. Det tager mig normalt omkring 10 minutter. Dette er en fantastisk måde at bruge gammelt brød på og smager meget bedre end købt i butikken.

 • 1/4 kop smør
 • 1/2 kop hakket løg
 • 1/4 kop universalmel
 • 2 kopper sødmælk
 • 1 kop halveret
 • 1 kop lav natrium kylling bouillon
 • 2 kyllingebryst, kogt og skåret i små stykker
 • 1 kop skinke i tern
 • 4 tsk fuldkornssennep
 • 1/4 kop hakket persille
 • 6 ounce schweizisk ost, revet
 • Salt og friskkværnet sort peber efter smag
 • Croutoner, valgfri, til servering

Smelt smørret i en mellemstor suppegryde. Tilsæt løget og steg over medium varme, indtil det er blødt, cirka 10 minutter. Du kan dække gryden med et låg for at få løgene til at stege hurtigere.

Tilsæt mel og pisk indtil glat. Kog i 2 minutter.

Hæld halvdelen af ​​mælken, halvdelen og halvdelen af ​​hønsebouillonen i og pisk til en jævn masse. Tilsæt gradvist resten. Bring i kog under jævnlig omrøring. Kog og rør i 1 minut.

Fjern fra varmen og rør kylling, skinke, sennep, persille og schweizerost i. Rør indtil osten er helt smeltet. Smag til og tilsæt eventuelt salt og peber.

Server straks, pyntet med croutoner.

BAG MED SKINKE OG BROCCOLI

Skinkegryde og broccoli fra rester af skinke
Skinke- og broccoligryde lavet af rester af skinke. (Jess Fleming/Pioneer Press)

8 portioner

Tilpasset fra thenovicechefblog.com

Jeg er normalt imod dåsesuppe som gryderet eller sauce til varme måltider – jeg vil hellere lave min egen cremede sauce – men det har været en travl uge, så jeg gav op. Jeg køber den lave natrium version, hvis jeg finder Amy. Børnene elskede det. Jeg syntes, det var udmærket til et hurtigt måltid, men jeg vil helt sikkert eksperimentere med at lave min egen sauce næste gang.

 • 12 oz ægnudler
 • 2 kopper broccolibuketter
 • 1 kop gulerødder, hakket
 • 1 glas mælk
 • 10 oz dåse lav natrium svampe flødesuppe
 • 8 ounce skarp cheddarost, revet
 • 6 oz løgflødeost, blødgjort
 • 2 kopper hakket skinke
 • Salt og friskkværnet sort peber efter smag
 • 1/2 kop panko brødkrummer

Forvarm ovnen til 350°F. Smør en 9×13 bradepande med smør, stil til side.

Bring 2 liter vand i kog i en stor gryde. Kog ægnudler 4 minutter mindre end anbefalet på pakken. Tilsæt broccoli og gulerødder og kog i 3 minutter mere. Dræn straks. (Du ønsker ikke at overkoge nudlerne, eller du ender med en rå gryderet.)

Kombiner mælk, champignonflødesuppe, cheddarost og flødeost i en stor skål; til glathed. Tilsæt nudelblanding, skinke, salt og peber efter smag.

Fordel nudelblandingen jævnt i den tilberedte ovnfast fad. Drys brødkrummer jævnt over gryden.

Dæk med folie og bag ved 350 grader i 30 minutter. Fjern låget og bag i yderligere 10 minutter, eller indtil toppen er brunet.

SKINKE OG BRUXELLES HASH

Rosenkål khash med skinke, lavet af rester af skinke
Rosenkål hash med skinke, lavet af rester af skinke. (Jess Fleming/Pioneer Press)

4 portioner

En af mine yndlingsmåder at bruge rester af grøntsager på, især rosenkål, er at lave hash. Nogle gange køber jeg en pose færdigrevet mad, når jeg har lyst, fordi jeg kan få en 15-minutters nærende frokost, når jeg ikke skal tilberede spirer. Jeg brugte også tændstikgulerødder i poser, men du kan tilføje næsten alt, der er tilbage i din indkøbsskuffe – revet søde kartofler, squash i tern, friske majskolber, traditionelle kartofler, jeg brugte det hele. Jeg kan rigtig godt lide den bittersøde smag af brussel nødder, når de karamelliserer lidt i min støbejernsgryde, så jeg plejer at starte med dem og tilføje, hvad jeg har. Skinke i tern giver denne fest den perfekte mængde røget og salt smag.

 • 3 kopper hakket rosenkål
 • 1 kop tændstik hakkede gulerødder
 • 2 spsk olivenolie
 • 1 fed hvidløg, hakket
 • 1 kop skinke i tern
 • Salt og peber efter smag
 • Stegte æg eller to, valgfrit

Varm olivenolien op i en støbejernsgryde ved middel varme, indtil den begynder at syde.

Tilsæt rosenkål, gulerødder, skinke og hvidløg og svits indtil grøntsagerne er bløde og skinke og grøntsager er brunet.

Top med spejlæg og server straks.

Leave a Comment

Your email address will not be published.