De 7 bedste Tex-Mex-måltider du kan lave derhjemme

Hvis du er træt af de samme gamle retter dag efter dag, så tro mig, der er intet som autentisk Tex-Mex til at pifte din families middag op. Derfor besluttede vi i dagens artikel at tage et kig på de 7 bedste Tex-Mex-opskrifter, du kan lave derhjemme.

Før jeg kunne skrive fuld tid, arbejdede jeg i mange køkkener på øen Montreal og det omkringliggende område, som jeg nævnte tidligere, og et lokalt sted, hvor jeg arbejdede, var en modevirksomheds bistro. Hvis du nu ved noget om modedistriktet i Montreal, så ved du, at disse mennesker elsker interessante frokoster, da deres dage er ret hektiske, og når det er frokosttid, kan de godt lide at slappe af med mad, der distraherer dem fra dagen. til den daglige rutine i big business mode.

Jeg blev i hvert fald sat til at stå for sandwichene, og efter at have lyttet til flere klager over den samme gamle, overbrugte menu med clubsandwich, hamburgere og Cæsar-kyllingeruller, slog jeg den idé til kokken, at Tex-Mex sandsynligvis var , vil ophøre med at eksistere. lang tid. Han var enig, og jeg startede med at foreslå nogle af punkterne på den liste. Jeg fandt flere andre på nettet, du skal bare prøve det.

Så med et par opskrifter på min egen og et par stykker jeg fandt online, er her de 7 bedste Tex-Mex opskrifter, du kan lave derhjemme.

7. Tacosalat

Lad os nu tale om enkle, men duftende. Denne vil ikke holde dig i køkkenet så længe, ​​men den byder stadig på en anden type ret, som du kan servere din familie eller tilberede til dig selv som forberedelse til Food Networks Chopped marathon. Og ja, det er en sundere mulighed, der gør en stor forskel gutter.

Hvad du skal bruge: Sauteret og krydret hakkebøf, salat i tern (dit valg af salat), hakkede tomater, hakkede grønne løg, hakket avocado, revet cheddarost, olivenolie, limesaft og salt efter smag.

Opskriften er ret ligetil. Du kan adskille hver af ingredienserne på et fad – ligesom en Cobb-salat – toppe den med olivenolie og citronsaft, og endda tilføje et par tortillachips (strimlet) som toast.

6 Sopapilla

Denne opskrift findes i mange latinamerikanske lande. Den, jeg lavede, lærte jeg af en mexicansk-canadisk kok, som jeg arbejdede med i min ungdom. Det virkede for mig i den bistro i modedistriktet, jeg siger dig, det vil fungere for dig. Gør det til din næste fest, og dine gæster går glade derfra.

I bund og grund er det stegt dej, og sidst jeg tjekkede, virker stegt dej. Jeg mener donuts, ponki (polske donuts)… du ved, hvad jeg taler om. Find denne opskrift fra den Marcy-inspirerede YouTube-kanal, og prøv den i dag.

5. Grillet laks med Tex-Mex frugtsalsa

Det fungerede rigtig godt med de ledere, jeg lavede mad til hos førnævnte modefirma, som forsøgte at holde deres vægt under kontrol og, ja, modellerne i særdeleshed. De er for det meste mænd, der modellerede jakkesæt til kataloger, og når man modellerer et jakkesæt, er det nødvendigt at skære taljen af. Så muligheden for grillet laks var meget populær, når der var fotooptagelser ovenpå. Det og en helvedes masse æggehvider under morgenmadsvagten…

Grillet laks er simpelt, håber jeg. Du kan pensle med lidt olivenolie, citronsaft og drysse med salt, og grillen gør underværker, men magien her er i salsaen… den frugtige salsa. Efterhånden kender og elsker vi alle den klassiske tomatbaserede salsa, men denne tager det op, for at låne en sætning fra den legendariske Emeril Lagasse.

Til frugtsalsa: rødløg i tern, vandmelon i tern, mango i tern, grøn peberfrugt i tern, citronsaft, persille, salt; læg oven på grillet fisk, og din laks vil få et helt nyt niveau af smag, tro mig.

4. Chilaquiles

Normalt en morgenmadsret i hans hjemland Mexico, det er en stegt fladbrødsret med salsa, ost og nogle gange kylling og/eller æg. Til denne opskrift gik jeg sammen med selveste Master Blaster, kokken Gordon Ramsay. Den legendariske mexicanske kok Aron Sanchez optræder kort i videoen. Gordon laver denne klassiske mexicanske ret, og det gør du også.

3. Fisketacos

Jeg mener, vi kender alle de klassiske tacos og burritos. Men hvad med at pudse tingene lidt op? Der er mange fisketaco-ideer derude, men efter min mening kan du ikke gå galt med torsk og rejer.

Brug typiske tacos, der findes i din lokale købmand. Til torsk foretrækker jeg at bruge saltet torsk, som jeg lader stå i køleskabet i op til 5 dage, helt nedsænket i vand for at fjerne alle salte.

Jeg sauterer den så i olivenolie, og når den er færdig skærer jeg den i strimler, så konsistensen holder, når jeg bider i tacos. Jeg kombinerer stegte rejer og blander rejer og torsk med spidskål i tern, salat i tern, rød peberfrugt, persille, citronsaft og lidt salt efter smag … bland det hele som en salat og læg det frisk i en opvarmet taco.

En god idé til din næste sommerfest i baghaven og en variation af en klassisk mexicansk ret, som dine gæster helt sikkert vil elske.

2 Huevos Rancheros

En lille del af samfundet kan ikke lide æg. Hvad angår os andre, hvis vi ikke behøvede at bekymre os om kolesterol, ville vi sandsynligvis spise en skål æg til morgenmad, frokost og aftensmad hver eneste dag. Kan jeg få et amen?

Nå, dette er den bedste ret, som du ikke kan ødelægge, uanset hvor meget du prøver. Det er dybest set æg og salsa på et fladbrød, men slutresultatet er langt mere imponerende end bare det.

Jeg har min egen opskrift på dette, men jeg fandt en fantastisk en på YouTube, som i øvrigt har tonsvis af episke opskrifter. Til dette valgte jeg YouTuber Cowboy Keith Collins, hvis opskrifter altid er fantastiske, hver gang jeg prøver dem. De er ægte, og hans kanal har lidt over 2 millioner abonnenter. Jeg mener, 2 millioner abonnenter kan ikke tage fejl, kan de?

1. Chimichanga

Åh min gud… hvorfor spise burritos, når man kan spise chimichanga? Dette er burritoens onde fætter. Hvorfor det? Fordi friturestegt.

Hvad skal man gøre: Tag en kage. Fyld det med hakket kød, ris (kog først risene og steg derefter med denne blanding), hakket løg og flerfarvet peberfrugt, salt og peber efter smag. Brun selvfølgelig kødet først; læg til side og læg også de kogte ris til side. Steg derefter løg og peberfrugt, bland og smag til.

Når tortillaen er sauteret, rulles tortillaen ud og forsegle den forsigtigt i begge ender; stik et par tandstikker indeni for at holde dem sammen, og fritér dette monster, indtil det er gyldenbrunt. Top med noget salsa og creme fraîche og herregud er du der?

Din familie og venner vil være dig taknemmelige og vil altid huske, hvad du har gjort for dem. De vil sikkert endda bede dig om at blive ved med at gøre det, så vær forsigtig med det. Som man siger, “Med stor magt følger stort ansvar,” og at have førsteklasses knowhow i køkkenet er virkelig en stor magt … især når det kommer til Tex-Mex, kære læsere.

Har du nogle klassiske mexicanske opskrifter, du gerne vil dele med din texanske flair? Fortæl os det, Guilty Eaters.

Leave a Comment

Your email address will not be published.