Bruges til æggeskal og suppe året rundt

Kære Eloise! Nu hvor foråret er kommet, bygger fuglene deres reder og lægger deres æg. Efter at have brugt æg i enhver opskrift, er det altid en god idé at smide skallerne ind i fuglens baghave. Æggeskaller er rige på calcium. Dette er godt for de æg, som fuglene lægger.

Disse æggekartoner er også gode til at dyrke frø i haven. Du skal blot fylde hver tomme celle med jord og plante et lille frø. Dette er et sjovt projekt for børn såvel som en lærerig oplevelse for dem.

Og det sidste jeg gør med æg: min bedstemor plejede at knække et æg og drysse blommen og æggehviden på rødderne af mange af hendes planter, især hendes prisvindende roser. Hendes roser modtog normalt to æg, før hun fyldte hullet ved plantning. — Arianell O., Inglewood, Californien

Arianelle, tak for disse tips. Jeg har aldrig prøvet æg med rosenrødder før, men i år vil jeg prøve, når jeg planter klatreroser. — Eloise

VARM SUPPE

Kære Eloise! Nogle mennesker kan kun lide suppe i koldt vejr, men min familie og jeg elsker det hele året rundt. Faktisk elsker vi især din oksekødsgrøntsagssuppe, og derfor skriver jeg til dig. Jeg har mistet opskriften og vil gerne lave den til mine to sønner, som skal hjem på ferie om et par uger. Kunne du genoptrykke denne opskrift til alle os suppeelskere? — June W., Raytown

juni kan jeg også godt lide suppe hele året rundt. Her er min oksekødsgrøntsagssuppe til dig og dine to drenge. Du får brug for:

10½ oz usaltet kyllingebouillon

1/2 kop vand

2 kopper frosne (eller friske) grøntsagssuppeblandinger

Tomater i en 16 oz dåse

1 kop oksekød, kogt og skåret i tern

1 tsk timianblade, hakket

Knip peber

1/4 tsk salt

1 laurbærblad

2 ounce (ca. 1¼ kopper) smalle nudler, rå

Varm bouillon og vand op. Tilsæt grøntsager, kød og krydderier. Bring det i kog, reducer varmen og lad det simre uden låg i 15 minutter. Tilsæt nudler og kog indtil nudlerne er bløde, cirka 10 minutter. Fjern laurbærblad før servering.

Hvis du elsker en solid suppe – varm eller kold – eller vil du lave en solid middag med suppe som hovedret, så vil du elske min brochure Eloises Imponerende Supper. Der er suppeopskrifter, der passer til alle. For at få en kopi skal du blot besøge www.Heloise.com eller sende $5, sammen med et frimærke, returadresse og lang konvolut, til Heloise/Soup, PO Box 795001, San Antonio, TX 78279-5001. Husk at du kan fryse suppen og tø den op i mikroovnen når som helst du har lyst til at nyde den. — Eloise

KØKKENAfløb STINKER

Kære læsere: Har du et ildelugtende køkkenafløb? Prøv mit troværdige middel: 1/2 kop til 1 kop bagepulver hældt ned i afløbet, efterfulgt af 1 kop eddike. Træd så tilbage og se det boble op. Kombinationen af ​​bagepulver og eddike kan deodorisere ethvert afløb på meget kort tid! — Eloise

Send penge- eller tidsbesparende råd til Heloise, PO Box 795001, San Antonio, TX 78279-5001, fax til 1-210-HELOISE eller e-mail [email protected] Jeg kan ikke besvare dit brev personligt, men jeg vil bruge de bedste tips, jeg fik i min klumme.

Leave a Comment

Your email address will not be published.