Broma Bakery Chokolade Cookie Cookie Opskrift

Hvor meget som vi elsker at se, hvad vores yndlingsgourmeter gør, når de vil imponere deres gæster, ved du, hvad der er endnu sjovere? Find ud af, hvilke retter de laver, når de er hjemme på en typisk hverdagsaften. Næste ind Mit yndlingsmåltidSarah Crawford deler en utrolig opskrift på Double Pan Chocolate Chip Cookies til aftener, hvor alt hvad du ønsker til middag er noget sødt.

Du kender de nætter, hvor du kigger i køleskabet, hvor intet kalder dit navn, og alt du kan tænke på er at spise chokolade til aftensmad? Denne opskrift på chokoladekager i en gryde blev skabt til de aftener. Og heldigvis er Sarah Crawford her for at vise os, hvordan man laver vores egen magi.

Bortset fra fantastiske opskrifter fra Broma Bakery (kanelsnurrer og chokolademuffins var stamgæster i mit køkken) og hendes sjove, men informative TikTok, har Sarah længe været et must-follow i mit feed. Faktisk har hendes kulinariske stil og kunstnerskab haft stor indflydelse på min egen kreative proces. Hendes tilgang til opskrifter giver hendes samfund selvtillid til at udforske deres egne historier gennem et kameras linse, og det er lige så forfriskende, som det er sjovt.

En hurtig scanning af hendes feed, og du vil finde et indlæg, der illustrerer, hvordan forskellige typer sukker kan påvirke din chokolade-chip-småkage. og video af hende klædt ud som Guy Fieri, der laver småkager (jeg vil ikke lyve – den sidste fik mig til at grine i timevis). Og det er denne balance mellem tankevækkende undervisningsøjeblikke, omhyggeligt testede opskrifter og ren sjov, der får mig til at vende tilbage efter mere.

Som en Bromy-tilhænger var jeg spændt på at tale med Sarah om denne opskrift og lære, hvordan man laver småkager til aftensmad, samt et par andre bagetips og tricks til at holde trit med mig.

Billede af Bettina Bogar

Hvordan fandt du på denne opskrift på chokoladekage?

Til denne opskrift ville jeg bruge den samme lækre smag af mine Double Chocolate Chip Cookies, men i en stegepande. Det er bemærkelsesværdigt, at næsten alle småkageopskrifter fungerer godt i en gryde, da de kan blive sprøde rundt om kanterne, mens de forbliver klistrede i midten!

Når det kommer til chokoladedesserter, elsker jeg at tilføje vaniljeekstrakt og espressopulver. Begge forstærker chokoladens smag og giver den en vidunderlig rigdom og dybde.

Hvad gør denne opskrift til din favorit?

Disse Double Pan Chocolate Cookies er så nemme at lave, ret tilgivende (du behøver ikke at måle så præcist som f.eks. fransk pasta), og hvem elsker ikke chokolade?! Det jeg elsker ved denne opskrift er, at du kan blande alt sammen i en skål. Efter min mening er dette det bedste wienerbrød.

Billeder Bettina Bogar og Sarah Crawford

Er der et køkkenværktøj, der vil hjælpe bagere med at forbedre denne opskrift på egen hånd?

Ja, jeg laver altid småkager i en KitchenAid Stand Mixer. Fun fact, min KitchenAid var mit første store køb til min blog tilbage i 2011. Det er bestemt noget, du sparer op til, men det er enhver bagers drømmeapparat og vil holde i årtier.

Hvilke køkkenredskaber skal du have?

Jeg elsker min pålidelige Staub stegepande. Den er perfekt til pandekagekager såvel som burgere, dipsaucer, stegt kylling og pandekager. Jeg betragter også en silikonespatel som et must for enhver bager, samt et godt sæt målebægre (de har fine akacietræ-håndtag!).

Hvilke fremragende ingredienser gør denne opskrift speciel?

Selvom jeg ikke føler, at du nogensinde har brug for at kaste ud med noget som sukker, synes jeg, at kakaopulver af høj kvalitet gør en stor forskel i mine chokoladeopskrifter. Jeg foretrækker Rodelle Gourmet Baking Cocoa. Den har et højere fedtindhold og en rigtig rig smag. Jeg er aldrig stødt på et andet kakaopulver, der kommer tæt på dette!

jegtryllekunstner Bettina Bogar

Kan vi ændre ingredienserne?

For at gøre disse cookies glutenfri, kan du erstatte universalmel med et 1:1 glutenfrit bagemel, såsom Bob’s Red Mill 1-til-1 glutenfrit bagemel.

Hvilke bagehacks har du i ærmet, som vi alle har brug for at vide om?

Generelt stoler jeg aldrig på opskrifternes bagetid, fordi hver ovn er anderledes. Erfaring har vist, at uanset bagetiden for en opskrift skal du indstille timeren til 20 % mindre tid. For at teste færdigheden stikkes en kniv ind i midten af ​​gryden. Hvis det kommer rent eller næsten rent ud, er du færdig!

Billede af Sarah Crawford

Hvad kan du bedst lide ved at lave opskrifter, som folk vil lave mad i deres eget køkken?

For mig er den bedste del af at udvikle opskrifter at lytte til historier om, hvordan andre laver dine opskrifter. Vores brownies var til nogens bal, vores bedste chokoladechips-småkage var en persons perfekte snack om aftenen, og vores brownies var den perfekte weekendsjov for mor og hendes sukkergale børn. Det er så rart at vide, at det, jeg har skabt, i det mindste har bragt noget lykke til nogens dag.

Hvad ellers Broma Bageri opskrifter læserne bør prøve?

Hvis du laver noget fra bloggen, må det være vores bedste chocolate chip cookie nogensinde. Dette er en af ​​de mest populære opskrifter i dag, og med god grund! Jeg er også stor fan af hjemmelavede kanelsnurrer, klassiske blåbærmuffins og Nutella brownies.

Bliv ved med at rulle efter Sarahs opskrift på *fantastiske* dobbelte chokoladekager!

Følg Sarah kl Instagram og TikTok for flere smukke (og lækre) bagværk. Udover at lave de mest mundrette opskrifter, driver Sara en online madfotografskole. Hendes nyeste kursus giver deltagerne et dybt dyk i at vokse din tilstedeværelse på sociale medier. Find ud af mere her og brug koden CAMILLESTYLES ved kassen for at få 20% rabat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.