Breville Joule Oven Pro skal være smartere

Breville har haft en multifunktionel bordovn i en eller anden form i mange år. Jeg har haft en i mit hus i mindst tre. Med omfattende 13 forskellige tilberedningsfunktioner, inklusive ristning, friturestegning og grillning, er den faktisk blevet min families ovn. Jeg kunne ikke være mere begejstret for udsigten til den nye Breville Joule Oven Air Fryer Pro luftfrituregryde – i det væsentlige den samme bordpladeovn, men med Wi-Fi og en tilsluttet app.

Efter at have konfigureret Joule Over Air Fryer Pro og navigeret i appen, var det klart, at denne ovn ikke var, hvad jeg havde forventet. At dømme efter reklamen for ovnen er det kun en tilsluttet enhed. Men det er det ikke.

Kort sagt, du kan kun udføre hans kurerede opskrifter trådløst. Du kan ikke indstille temperaturen eller tilberedningsfunktionen gennem appen. Vil du forvarme ovnen fra toppen, inden du går nedenunder og sætter din mad i? Det er umuligt. Hvad værre er, når du først har valgt en opskrift, skal du stadig trykke på den fysiske “Start”-knap på selve ovnen for at den starter.

Der er få ting mere frustrerende end at have noget teknologisk dygtigt, men kunstigt begrænset. I dette tilfælde er det sandsynligvis på grund af et overskud af sikkerhedshensyn. Andre enheder giver dog mulighed for mere app-baserede kontroller. Samsung, June, Brava, LG og flere understøtter app-opvarmning. Der er måder at aktivere funktionalitet på en måde, der også er sikker.

Hvis du elsker din eksisterende Breville-ovn, men kigger efter en smart Wi-Fi-mulighed, vil du sandsynligvis blive lige så skuffet over dette produkt, som jeg er. Hvis du starter fra bunden på udkig efter en bordovn, der kan det hele, kan du måske lide denne model, men stadig blive skuffet over dens teknologiske aspekter.

TL;DR

fordele:

  • Stilfuld, brugervenlig mobilapp
  • Pålidelig madlavning i forskellige tilstande

Minusser:

  • Jeg kan ikke styre min ovn med mobilappen
  • Displayet kan være fyldt med information.

Køb i Breville.

“Smart” ovn

Breville Joule Oven Air Fryer Pro har 13 tilberedningsfunktioner inklusive dehydrering og stegning.
TYLER HAYS

Min familie købte en Breville Smart Oven Air Fryer Pro eller lignende for omkring tre år siden og forvandlede den næsten øjeblikkeligt til vores vigtigste madlavningsmetode. Den opvarmes hurtigere og har mange flere madlavningsfunktioner end vores anden, mere traditionelle Breville-ovn. Jeg er meget fortrolig med denne model, og der er meget få, hvis nogen, aspekter af dette produkt, som jeg ville ændre. Har fungeret upåklageligt i mange år.

Der er dog ting, jeg ville tilføje til denne ovn: først og fremmest internet-tilsluttede smarte enheder, der giver mig mulighed for at styre den fra min telefon, eller måske endda mit Apple Watch. Den seneste Joule Oven Air Fryer Pro er stort set den samme enhed, som jeg havde på min disk, men den tilføjer Bluetooth og Wi-Fi-forbindelse. Og alligevel, for en præmie på $100, tillader det mig ikke at styre det, som jeg vil.

Hvis du ikke kan tænde for din bordplade for at forvarme den, vælge temperaturen eller indstille en af ​​de 13 tilberedningsfunktioner, hvad kan du så gøre med den? Breville-mobilappen indeholder gennemprøvede opskrifter, en måde at finde yderligere opskrifter på og et sted at gemme opskrifter. (Kan du se temaet?) Der er et ikon i øverste højre hjørne for at vise, at din ovn er tilsluttet og klar til at lave mad. Hvis den er tændt, kan du til enhver tid stoppe med at lave mad, men ikke mere.

Frituregryde Breville Joule Oven Pro
Skærmbilleder fra Breville-appen viser (fra venstre mod højre) processen for gennemgang af opskrifter; behandle; og derefter bedt om at trykke på “Start” i ovnen.
TYLER HAYS

Ideen om, at du vælger en opskrift, der hjælper dig med at tilberede din mad, og ovnen får al den information til at kunne ændre temperaturen eller tilberedningsfunktionerne gennem hele processen, er fantastisk. Til mit første forsøg valgte jeg en opskrift på luftstegte æblechips, som jeg aldrig har lavet, og det hjalp mig godt på vej. Problemet er, at dette forbundne produkt er i stand til at gøre så mange flere nyttige ting, og den eneste grund til, at de ikke er mulige i appen, er, at virksomheden ikke tillod det.

Vi skal hylde, selve mobilapplikationen er godt klaret. Den er poleret og bevæger sig let hen over den uden stor friktion. Opskrifterne med videoklip er nemme at bruge og hjælper virkelig med tilberedningsprocessen.

Madlavning med Joule Oven Pro Airfryer

Selvom ovnen ikke har de trådløse funktioner, som jeg gerne vil have, har jeg tilberedt flere opskrifter tilgængelige på Breville-appen. Jeg ønskede at få en idé om den oplevelse, som virksomheden forestillede sig, idet jeg stolede på, at ovnen guidede mig.

Jeg startede let med luftstegte æblechips. Appen viste mig, hvordan man skærer æblerne, krydrer stykkerne med kanelsukker og kom dem i gryden. Derefter kogte han æbleskiverne ved deres foretrukne temperatur og fortalte mig, hvornår jeg skulle vende dem. Og så, med lidt fanfare, var de færdige.

Det er ikke sådan, at den tilsluttede ovn er ubrugelig, men dens anvendelighed er minimeret. Jeg er på ingen måde en kok, men jeg kunne kigge ind på en hjemmeside og lave æblechips uden en internetforbundet ovn. Det var uhyggeligt nemt.

Frituregryde Breville Joule Oven Pro
Med hensyn til madlavningsydelse fungerer Breville Joule Oven Air Fryer Pro fantastisk.
TYLER HAYS

I skrivende stund har appen i alt 116 opskrifter at vælge imellem. Når du deler dette tal op i forskellige kategorier såsom forretter, hovedretter, desserter, oksekød, kylling og så videre, ser valget sparsomt ud. Det antages også, at du vil have de nødvendige ingredienser til at lave de fleste af disse opskrifter. Det gjorde jeg ikke.

Indtil jeg kunne finde en applikationsspecifik opskrift i butikken, har jeg tilberedt retter som flæskesteg med grøntsager og pizza, og denne ovn tilberedte dem lige så vidunderligt som min tidligere Breville-ovn. Uden specielt kurerede opskrifter i appen var der dog ikke noget, jeg kunne gøre fra appen for at gøre disse retter mere bekvemme at tilberede. Jeg modtog en meddelelse på min telefon, da ovnen, jeg personligt forvarmede, nåede sin temperatur, men der var ingen handling, jeg kunne foretage mig gennem appen.

Sandheden er, at uanset hvor nyttig opskriftsfunktionen gennem appen er, så er den ikke nok. Denne funktion er absolut nyttig, men den kan ikke være det eneste formål med dette produkt. Jeg begyndte at ærgre mig over, at med ovnen tilsluttet, kan jeg ikke længere. Der er biler, der kan køres uden chauffør fra telefonen – jeg prøvede. Så det virker lidt fjollet for mig, at jeg ikke kan tænde denne ovn fra min telefon for at starte den et par minutter, før jeg går nedenunder for at putte min mad i den.

Frituregryde Breville Joule Oven Pro
Ovnens display sætter en masse information på skærmen, hvilket nogle gange gør det svært at læse det hurtigt.
TYLER HAYS

Jeg vil også gerne kunne gøre ting trådløst fra appen, som at ændre funktionen eller den tid ovnen tilbereder, eller hæve eller sænke temperaturen.

Skal jeg købe en Breville Joule Oven Pro frituregryde?

Jeg er stor fan af Breville bordovne. Der er flere forskellige, og de giver mere funktionalitet, efterhånden som de rykker op i produktlinjen. Denne premium Joule Oven Air Fryer Pro koster kun omkring $500. Jeg ville spare penge og gå efter en af ​​de billigere modeller, fordi det ikke er den slags smarte tilsluttede enhed, du sandsynligvis forventer eller endda ønsker.

Opskriftsfunktionaliteten i appen til at sætte mad på “autopilot” er interessant, men det er mere en sidefunktion end hovedtrækket. Autopilot-funktionen ser ud til at have en meget snæver målgruppe: folk, der er villige til regelmæssigt at planlægge deres måltider baseret på det begrænsede antal tilgængelige opskrifter.

Hvad med folk, der kunne have gavn af en fjernbetjent ovn, så de kan bruge deres tid på at lave mad mere effektivt? Det er et meget bredere marked, som jeg håber, at Breville snart vil forsøge at tage højde for. Det nødvendige udstyr er trods alt i Joule-ovnen; softwaren skal blot konfigureres til at give yderligere trådløs kontrol. Hvis dette til sidst sker, kan dette produkt ændre sig dramatisk til det bedre.

Køb fra Breville for $499,95.

Newsweek kan tjene provision for links på denne side, men vi anbefaler kun produkter, vi understøtter. Vi deltager i forskellige affiliate marketing-programmer, hvilket betyder, at vi kan tjene provision på redaktionelt udvalgte produkter købt via vores links til forhandlerwebsteder.

Leave a Comment

Your email address will not be published.