3 Ingrediens Smør varm chokolade

Da jeg gik på college, var de koldeste dage med mest sne altid en undskyldning for mig og mine værelseskammerater for at gå til dollarbutikken og forsyne mig med sukkerfri instant varm kakao. Selvom det langt fra var det mest tvivlsomme valg i mit liv på den tid, ser jeg stadig tilbage og undrer mig: Hvorfor? Hvorfor drikke en tynd, vandig, grynet drik med pulverkorn, når der er så mange bedre muligheder derude?

I kampen mellem varm kakao (lavet af kakao) og varm chokolade (lavet af smeltet chokolade), vil jeg altid være holdets chokolade. Mit platoniske ideal om varm chokolade vil for altid være den fede, dekadente version, Maury Rubin, perfektioneret på det nu hedengangne ​​City Bakery. Gennem årene har jeg stræbt efter at genskabe Rubins mesterværk i mit hjemmekøkken, en mission, der er blevet sværere og sværere, jo længere tid der er gået, siden jeg har smagt originalen. Så i stedet jagter jeg nu mit personlige rekord.


Vil du have flere gode madlavningsopskrifter? Tilmeld dig Madsalonens nyhedsbrev.


Tyk varm chokolade er normalt baseret på den italienske majsstivelsesteknik eller wieneræggeblommeteknikken. De er ofte også afhængige af ekstra sukker. Jeg foretrækker at ofre noget af denne tæthed for en enklere og mere fuldstændig pålidelig proces, men ikke desto mindre en, der giver en uventet effekt.

Hvis der kan komme olie i kaffe og rom, fortjener det en plads i en opskrift, der alligevel er en drikkelig ganache. Du ved, hvordan et stykke smør bare på en eller anden måde er afsluttes alt det vedrører? At. Og hvornår bliver den brun? Herregud, glem det. Du kan i øvrigt samle denne skønhed på under 15 minutter, hvis du vil imponere i en fart.

RELATERET: Chokoladesandwich smager lige så godt, som det lyder

Flere gode opskrifter på varm chokolade i europæisk stil kræver både mælk og fløde, så jeg delte bare forskellen og brugte halvt og halvt. Du kan lege med mængden af ​​mælk og fløde efter din smag, eller bruge mælken efter eget valg. (Bare lad være med at bruge skummetmælk og forvent, at din hjerne eksploderer.) Top med flødeskum eller skumfiduser, og hvis de ved en fantastisk chance er tilovers, så forkæl dig selv med lækker kold chokolademælk i morgen.

***

Opskrift: Varm chokolade med brunt smør.
Inspireret af Stay at Home-kokken

ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 2 halve kopper, eller mælk, eller dit valg
  • 1 kop hakket mørk chokolade eller chokoladechips (jeg kan godt lide Ghirardelli 60 % kakao bittersød chokolade Premium bagechips og Lindt 70 % kakao mørk chokoladechips
  • Valgfrit: knivspids havsalt og/eller 1/2 tsk vaniljeekstrakt.

Vejbeskrivelse

  1. Smelt smørret i en medium gryde ved svag varme, indtil det får en mørk ravgul farve.
  2. Hæld langsomt mælken i. Lad det simre under konstant omrøring.

  3. Tilsæt chokolade og rør, indtil det er smeltet og helt blandet.

  4. Tilsæt salt og vanilje, hvis du bruger. Nyd med det samme.


Kokkens noter

Hvis du har en stavblender eller mælkeskummer og er så begejstret, kan det være en god idé at give chokoladen et godt pisk inden servering, bare for at blande det hele og gøre det mere omfangsrigt.

Flere chokoladeopskrifter, vi elsker: